Ξενοδοχείο Φιλύρα
5 παραδοσιακά δωμάτια στο κάστρο Ιωαννίνων
Πατήστε Εδώ
Ξενοδοχείο Πλάτανος
Ακόμη 5 παραδοσιακά στούντιο, εντός του Κάστρου των Ιωαννίνων
Πατήστε Εδώ
Ξενοδοχείο Δάφνη
4 παραδοσιακά στούντιο, μέσα στο Κάστρο των Ιωαννίνων
Πατήστε Εδώ
Ξενοδοχείο Αραϊδού
Το ξενοδοχείο μας είναι 3 Αστέρων και βρίσκεται στους Λογγάδες, 15χλμ. από τα Ιωάννινα. Προσφέρουμε 4 επιπλωμένα διαμερισμάτων δυο - τριών και πέντε ατόμων, κατάλληλο για οικογένειες και διαμονή περισσότερων ημερών.
Πατήστε Εδώ
Previous slide
Next slide

Ποιοι Είμαστε

Η παράδοση μας στην άψογη εξυπηρέτηση

Εμπειρία χρόνων στην φιλοξενία....

Μέσα στο Κάστρο των Ιωαννίνων δίπλα από τη λίμνη σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους λειτουργούν τρία παραδοσιακά καταλύματα με αυλή υπό κοινή διεύθυνση "ΦΙΛΥΡΑ", "ΠΛΑΤΑΝΟΣ", "ΔΑΦΝΗ".

Όλα τα κτίρια είναι ανακαινισμένα με σεβασμό στην αρχιτεκτονική και μορφολογία του τόπου καθώς και με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Αποτελούνται από δωμάτια δίκλινα, τρίκλινα, τετράκλινα με κουζίνα, λουτρό, θέρμανση, κλιματισμό, TV, παροχή INTERNET καθώς και δυνατότητα εξυπηρέτησης από χώρο στάθμευσης εντός του κάστρου.

Η περιοχή είναι ιδανική για περιήγηση στα αξιοθέατα της παλιάς πόλης, της λίμνης, του νησιού, του βυζαντινού και δημοτικού μουσείου εντός του κάστρου καθώς και στην εστίαση και στην ημερήσια και νυχτερινή διασκέδαση που συγκεντρώνεται γύρω από τα τείχη.

Μία ακόμα επιλογή διαμονής είναι το ξενοδοχείο επιπλωμένων διαμερισμάτων 3 αστέρων, Αραϊδού, στην κοινότητα Λογγάδων, 15km από την πόλη των Ιωαννίνων.

Σχετικά με την πόλη των Ιωαννίνων

Κτισμένη στις όχθες της λίμνης Παμβώτιδας, η πόλη των Ιωαννίνων, και πρωτεύουσα της Ηπείρου, είναι μια γραφική πόλη, που συμπλέει με τον πολιτισμό και συνδυάζει μια μακραίωνη ιστορία αλλά και μια κοινωνική, πολιτιστική και οικονομική δραστηριότητα και άνθηση

Έχετε ερωτήσεις;

Επικοινωνήστε μαζί μας!

(+30) 2651083560

(+30) 6932601240

Check in: 14:00 - 22:00

Check out: 12:00
Μπορείτε να κάνετε τσεκ ιν νωρίτερα
αν υπάρχει διαθεσιμότητα

We do not serve Breakfast